Onze opleidingen

BHV Training Zeeland  biedt  een gevarieerd aanbod van opleidingen op het gebied van bedrijfshulpverlening. Onze kwalitatief hoogwaardige lessen voldoen aan alle normen die voor de cursisten van belang zijn en worden gegeven door bevoegde en gediplomeerde  instructeurs die allen werkzaam zijn in de spoedeisende hulpverlening zoals het ziekenhuis, ambulancedienst of brandweer.

Uitgangspunt in onze opleidingen is maatwerk te leveren voor uw werkomgeving, rekening houdend met de specifieke risico’s die binnen uw bedrijf of organisatie kunnen voorkomen.

Voor al onze cursussen kunt u zich zowel individueel als in groepsverband aanmelden, wij informeren u graag geheel vrijblijvend over onze mogelijkheden en onze scherpe cursustarieven.

Onze opleidingen voldoen volledig aan de eisen van het Nederlands Instituut Bedrijfs Hulpverlening (NIBHV), het Oranje Kruis , de Nederlandse Reanimatie Raad , de European Resusitation Counsil (ERC) en DAN Europe.

Ons aanbod

Basiscursus BHV

Middels een BHV basis cursus leert u in 2 dagen all ins en outs betreffende Eerste Hulp, Brandbestrijding en ontruiming.
Meer informatie

Herhaling BHV

Tijdens de jaarlijkse BHV herhaling gaan we dieper op de stof in herhalen we alles van het jaar ervoor.
Meer informatie

Ploegleider BHV

Als ploegleider BHV leert u o.a. het kunnen beoordelen van de veiligheidsituatie binnen het werkgebied, oefenen met de BHV-ers en  evalueren / rapporteren van een inzet of oefening.
Meer informatie

Reanimatie & AED

Als iedere seconde telt is het belangrijk om te weten wat je moet doen tijdens een reanimatie. Red nu levens en volg een cursus.
Meer informatie

Baby & kind reanimatie

Deze opleiding is met name geschikt voor personen die werken met jonge kinderen.
Meer informatie

Stop de Bloeding

Door ernstig bloedverlies meteen adequaat te stelpen, worden levens gered.
Meer informatie

Eenheidsdiploma EHBO

De cursus Eerste Hulp wordt gegeven conform de richtlijnen van het Oranje Kruis.
Meer informatie

Rode Kruis Basis EHBO

Je leert tijdens deze cursus een slachtoffer in veiligheid te brengen, de toestand te beoordelen en EHBO te verlenen. Meer informatie

Eerste Hulp bij waterongevallen

Deze opleiding is bedoeld voor diegenen met een speciale taak in het voorkómen van en eerstehulpverlening bij watergerelateerde ongevallen.
Meer informatie

Instructeur Reanimatie AED/ BLS

Altijd al Reanimatieinstructeur willen worden? Wij verzorgen deze opleiding als enige in Zeeland.
Meer informatie

Herhaling Oranje Kruis Instructeur

Bent u Oranje kruis instructeur? Wij verzorgen de herhaling die u nodig heeft. Meer informatie

Herhaling (P) BLS Instructeur

Ook voor de Instructeur (P) BLS verzorgen wij de herhalingscursus.

Meer informatie

Cursus Marifoon

In 2 avonden leert u alle ins en outs van de Marifoon.

Meer informatie

Cursus Vaarbewijs 1

In samenwerking met Vaarschool 4U uit Koudekerke organiseren wij op diverse data de cursus klein vaarbewijs 1. Meer informatie

Cursus Vaarbewijs 2

De aanvulling op de cursus Vaarbewijs 1. Ook deze cursus verzorgen wij in samenwerking met Vaarschool 4U. Meer informatie

VCA

De Basiscursus VCA is bedoeld voor medewerkers die uitvoerende werkzaamheden verrichten in fabrieken, installaties, op werkplaatsen en projectlocaties.
Meer informatie

VCA VOL

De opleiding Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VOL-VCA is bedoeld voor de leidinggevenden van de medewerkers die de basiscursus VCA moeten volgen.
Meer informatie

Wat doen wij?

Alle cursussen en opleidingen die wij geven worden gegeven door zeer deskundige instructeurs die zelf werkzaam zijn in de professionele hulpverlening, zoals Ambulance, Brandweer, Ziekenhuis of andere instanties. Op deze manier zijn onze cursussen altijd up-to-date. Daarnaast volgen wij altijd de officiele richtlijnen zoals die van de Nederlandse Reanimatieraad, het NIBHV, het Rode kruis of het Oranje Kruis.