Instructeurs

Bent u instructeur en bent u op zoek naar de juiste bijscholing of instructeursopleiding? Bekijk ons aanbod hieronder.

Instructeurs opleidingen

NRR BIC BLS instructeur opleiding
(zonder instroomeis)

Dit is dé opleiding indien je opgeleid wilt worden als NRR reanimatie-instructeur.

Heb je altijd affiniteit met reanimatie onderwijs gehad maar je had niet de juiste eisen om in te stromen dan hebben wij goed nieuws. Onlangs is er een pilot versie van deze opleiding positief afgerond en kunnen wij starten met een speciaal programma om je toch op te leiden tot NRR reanimatie-instructeur. Uiteraard beschik je over een recente certificering “NRR basiscursus reanimatie”. Uiteraard creëren wij door een maximale groepsgrootte van 6 deelnemers een veilige leeromgeving.

Om deel te nemen te kunnen nemen aan de initiële instructeursopleiding BLS dient de cursist;

  1. BLS (Basic Life Support) vaardig te zijn.
  2. Een BLS cursus te hebben gevolgd welke is verzorgd conform het meest actuele lesprogramma en geregistreerd staat in Cosy. ( zo niet dan bieden wij u aan om de BLS basis cursus bij ons bij te wonen)

Belangrijk is wel dat je super gemotiveerd moet zijn om deze dynamische stof eigen te maken. De opleiding bestaat uit twee volle dagen, tussen dag 1 en dag 2 zitten maximaal 6 weken. Na de eerste cursusdag krijg je als opdracht stage te lopen op een NRR erkende BLS basiscursus reanimatie, uiteraard onder begeleiding van een volwaardig instructeur. In je praktijkboekje worden de vorderingen bijgehouden.

Op de tweede cursusdag worden de vorderingen verder uitgebouwd om je op te leiden tot kandidaat-instructeur. Na de tweede lesdag dient de kandidaat-instructeur een stage te lopen bij een BLS opfriscursus.

 

14-04-2023 – 09-06-2023 2-daagse Initiële opleiding instructeur BIC  bhvtz 09:00 16:00
05-04-2024 – 07-06-2024 2-daagse Initiële opleiding instructeur BIC  bhvtz 09:00 16:00
04-04-2025 – 13-06-2025 2-daagse Initiële opleiding instructeur BIC  bhvtz 09:00 16:00

 

 

De kosten voor deze 2-daagse opleiding zijn: € 599,00 excl. BTW, inclusief lunch, lesmateriaal en certificering bij de NRR.
Meer informatie: info@bhvtrainingzeeland.nl

Wij volgen altijd de laatste richtlijnen

Neem contact met ons op