bijscholing instructeurs

2-Daagse bijscholing aan het Veerse Meer.
– Accreditatiepunten voor 2 jaar
– Inclusief Stop de Bloeding én NRR aantekening

2-Daagse Instructeurs Bijscholing

Wij nodigen jullie graag uit voor de tweedaagse bijscholing voor eerste hulp instructeurs, die dit jaar plaats zal vinden op dezelfde locatie als vorig jaar: het Veerse Meer. Na het succes van vorig jaar hebben we besloten om dit evenement nogmaals te organiseren, om meer mogelijkheden te bieden om je kennis en vaardigheden op het gebied van eerste hulp bij te spijkeren.

Deze bijscholing biedt een uitgelezen kans om je vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen, en om te leren van andere eerste hulp instructeurs en professionals uit het vakgebied. Tijdens deze tweedaagse bijscholing zullen we verschillende workshops en lezingen organiseren, gericht op actuele ontwikkelingen en onderwerpen binnen de eerste hulp.

We willen benadrukken dat deze bijscholing niet alleen zeer waardevol is voor je eigen ontwikkeling en kennis, maar ook voor het behalen van accreditatiepunten voor de komende 2 jaar. Door deel te nemen aan deze bijscholing kun je deze accreditatiepunten behalen, wat van groot belang kan zijn voor het behouden van je accreditatie als eerste hulp instructeur. Daarnaast zal iedereen de Stop de Bloeding en NRR aantekening behalen.

We kijken er enorm naar uit om jullie allemaal te verwelkomen op deze tweedaagse bijscholing, en we zijn ervan overtuigd dat het een onvergetelijke ervaring zal worden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je nog vragen hebt, en vergeet je niet op tijd aan te melden!

Kosten

Een waardevolle bijscholing met een spectaculair bomvol programma inclusief NRR aantekening, Stop de Bloeding en HOK-punten voor 2 jaar:

Reguliere prijs voor EH instructeurs: €599,- excl BTW
Prijs voor Rayonleden CR065 & CR019: €399,- Excl BTW

Let op: We hebben een beperkt aantal plekken, volgorde op basis van inschrijving. Vol = vol!

Overnachten?

In samenwerking met Fletcher kunnen we een overnachting aanbieden voor gereduceerd tarief. Deze is los bij te boeken incl ontbijt:

Do 26 op Vr 27 okt €108 o.b.v. 1-pers
Vr 27 op Za 28 okt €118 o.b.v. 1-pers
Do 26 t/m Za 28 okt €226 o.b.v. 1-pers
Een 2e pers op de kamer kost €21,50 extra p.p.p.n.

 

Schrijf je hier in:

Schrijf je je in namens een bedrijf of organisatie? Vul dan a.u.b. die gegevens in!
Let op! Je ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een bevestiging van ons, alleen dan is je inschrijving gelukt!

Gebruik maken van overnachting bij Fletcher?

Wij volgen altijd de laatste richtlijnen